Goedemorgen Nederland: moeten bijstandsgezinnen en asielzoekers gaan samenwonen?

Goedemorgen Nederland: moeten bijstandsgezinnen en asielzoekers gaan samenwonen?

<em>Goedemorgen Nederland</em>: moeten bijstandsgezinnen en asielzoekers gaan samenwonen? Milo Schoenmaker, voorzitter van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), pleit voor een 'radicale ommezwaai' om meer draagvlak te creëren voor de opvang van statushouders. Hij wil twee groepen laten samenwonen op één locatie. Volgens Schoenmaker is bijvoorbeeld een bijstandsgezin en een asielzoeker onder één dak de toekomst, zegt hij in een interview met De Volkskrant. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Jeugdarts in Goedemorgen Nederland: "Prik alleen kinderen met medische aandoening" Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Europarlement neemt resolutie over vrijgeven coronavaccins aan Bekijk deze video »
Nieuws :
Goedemorgen Nederland: moeten bijstandsgezinnen en asielzoekers gaan samenwonen?

Milo Schoenmaker, voorzitter van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), pleit voor een 'radicale ommezwaai' om meer draagvlak te creëren voor de opvang van statushouders. Hij wil twee groepen laten samenwonen op één locatie. Volgens Schoenmaker is bijvoorbeeld een bijstandsgezin en een asielzoeker onder één dak de toekomst, zegt hij in een interview met De Volkskrant.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: moeten bijstandsgezinnen en asielzoekers gaan samenwonen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier