Live stream Nederland - België (EK hockey vrouwen)

Live stream Nederland - België (EK hockey vrouwen)

Kijk vrijdag 11 juni vanaf 16.00 uur LIVE naar Nederland - België via de livestream hierboven.

Van vrijdag 4 tot en met zondag 13 juni is het EK hockey voor zowel de mannen als de vrouwen. De NOS zendt alle duels van de Nederlandse ploegen plus de halve finales en finale live uit. Nederland - België is te zien op NPO 1 en via bovenstaande livestream.

Lees hier het volledige programma van het EK hockey.

Het EK hockey voor mannen en vrouwen is van vrijdag 4 tot en met zondag 13 juni elke dag live te zien bij de NOS. Bekijk Nederland - België via NPO 1 en bovenstaande livestream.

Live stream <em>Nederland - België</em> (EK hockey vrouwen) Kijk vrijdag 11 juni vanaf 16.00 uur LIVE naar Nederland - België via de livestream hierboven. Van vrijdag 4 tot en met zondag 13 juni is het EK hockey voor zowel de mannen als de vrouwen. De NOS zendt alle duels van de Nederlandse ploegen plus de halve finales en finale live uit. Nederland - België is te zien op NPO 1 en via bovenstaande livestream. Lees hier het volledige programma van het EK hockey. Het EK hockey voor mannen en vrouwen is van vrijdag 4 tot en met zondag 13 juni elke dag live te zien bij de NOS. Bekijk Nederland - België via NPO 1 en bovenstaande livestream. Bekijk ook Samenvatting EK hockey: Nederland (vrouwen) winnen van Ierland (4-0) Bekijk deze video » Terugkijken: Spanje - Nederland (EK hockey dames) Bekijk deze video » Samenvatting EK hockey: Nederlandse hockeydames verpletteren Schotland met 10-0 Bekijk deze video »
Livestream :
Live stream Nederland - België (EK hockey vrouwen)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream Nederland - België (EK hockey vrouwen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier