Live stream Nederland - België (EK hockey heren)

Live stream Nederland - België (EK hockey heren)

Kijk donderdag 10 juni vanaf 20.00 uur LIVE naar Nederland - België via de livestream hierboven.

Van vrijdag 4 tot en met zondag 13 juni is het EK hockey voor zowel de mannen als de vrouwen. De NOS zendt alle duels van de Nederlandse ploegen plus de halve finales en finale live uit. Nederland - België is te zien op NPO 3 en via bovenstaande livestream.

Lees hier het volledige programma van het EK hockey.

Het EK hockey voor mannen en vrouwen is van vrijdag 4 tot en met zondag 13 juni elke dag live te zien bij de NOS. Bekijk Nederland - België via NPO 3 en bovenstaande livestream.

Live stream <em>Nederland - België</em> (EK hockey heren) Kijk donderdag 10 juni vanaf 20.00 uur LIVE naar Nederland - België via de livestream hierboven. Van vrijdag 4 tot en met zondag 13 juni is het EK hockey voor zowel de mannen als de vrouwen. De NOS zendt alle duels van de Nederlandse ploegen plus de halve finales en finale live uit. Nederland - België is te zien op NPO 3 en via bovenstaande livestream. Lees hier het volledige programma van het EK hockey. Het EK hockey voor mannen en vrouwen is van vrijdag 4 tot en met zondag 13 juni elke dag live te zien bij de NOS. Bekijk Nederland - België via NPO 3 en bovenstaande livestream. Bekijk ook Samenvatting EK hockey: Nederland (mannen) wint van Frankrijk (3-0) Bekijk deze video » Samenvatting EK hockey: Nederland (mannen) geven overwinning tegen Duitsland uit handen Bekijk deze video » EK Hockey: Nederlandse mannen verslaan Wales met 6-0 en zijn groepswinnaar Bekijk deze video »
Livestream :
Live stream Nederland - België (EK hockey heren)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream Nederland - België (EK hockey heren) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier