Binnenkort te zien bij TLC: Bad Skin Doctors, bekijk de promo

Binnenkort te zien bij TLC: Bad Skin Doctors, bekijk de promo

Binnenkort te zien bij TLC: <em>Bad Skin Doctors</em>, bekijk de promo In het nieuwe Nederlandse programma Bad Skin Doctors ontvangen dermatologen Menno, Göran en Emmilia iedere aflevering vier of vijf patiënten die gebukt gaan onder hun huidproblemen. De drie dokters zijn zeer ervaren en gerenommeerde dermatologen die hun patiënten een medische topbehandeling geven, maar ook de psychologische kant van de aanpak niet vergeten. Bekijk de video hierboven. Bad Skin Doctors is vanaf donderdag 24 juni om 20:30 uur te zien bij TLC. Bekijk ook Nieuw seizoen Bevallen met Bobbi start dinsdag 20 april op TLC: bekijk de promo Bekijk deze video » Opnames Fred van Leer: Alles uit de kast seizoen 4 gestart: "Heerlijk geshopt voor mezelf!" Bekijk deze video »
TV :
Binnenkort te zien bij TLC: Bad Skin Doctors, bekijk de promo

In het nieuwe Nederlandse programma Bad Skin Doctors ontvangen dermatologen Menno, Göran en Emmilia iedere aflevering vier of vijf patiënten die gebukt gaan onder hun huidproblemen. De drie dokters zijn zeer ervaren en gerenommeerde dermatologen die hun patiënten een medische topbehandeling geven, maar ook de psychologische kant van de aanpak niet vergeten.

Bekijk de video hierboven. Bad Skin Doctors is vanaf donderdag 24 juni om 20:30 uur te zien bij TLC.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Binnenkort te zien bij TLC: Bad Skin Doctors, bekijk de promo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier