Gedeeltelijke zonsverduistering boven Nederland: "Kijk niet met blote oog" (WNL)

Gedeeltelijke zonsverduistering boven Nederland: "Kijk niet met blote oog" (WNL)

Ga voor een uitgebreid weerbericht naar Weer.nl.

Gedeeltelijke <em>zonsverduistering</em> boven Nederland: &quot;Kijk niet met blote oog&quot; (WNL) Ga voor een uitgebreid weerbericht naar Weer.nl. Boven Nederland is donderdag een gedeeltelijke zonsverduistering te zien. De maan komt tussen de aarde en de zon te staan en schuift daardoor voor een deel voor de zon langs. Het lijkt dan alsof er een hap uit de bovenkant van de zon is, zegt Jordi Huirne, meteoroloog van Weer.nl in Goedemorgen Nederland, Het is de eerste eclips boven Nederland sinds 2015. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Jeugdarts in Goedemorgen Nederland: "Prik alleen kinderen met medische aandoening" Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland gemist? Gemeenten hebben miljarden nodig voor woningbouw Bekijk deze video » Video: Mariëtte Hamer doet poging partijleiders bij elkaar te krijgen met duo-gesprekken Bekijk deze video »
Nieuws :
Gedeeltelijke zonsverduistering boven Nederland: "Kijk niet met blote oog" (WNL)

Boven Nederland is donderdag een gedeeltelijke zonsverduistering te zien. De maan komt tussen de aarde en de zon te staan en schuift daardoor voor een deel voor de zon langs. Het lijkt dan alsof er een hap uit de bovenkant van de zon is, zegt Jordi Huirne, meteoroloog van Weer.nl in Goedemorgen Nederland, Het is de eerste eclips boven Nederland sinds 2015.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gedeeltelijke zonsverduistering boven Nederland: "Kijk niet met blote oog" (WNL) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier