Goedemorgen Nederland: SER heeft een advies voor informateur Mariëtte Hamer

Goedemorgen Nederland: SER heeft een advies voor informateur Mariëtte Hamer

<em>Goedemorgen Nederland</em>: SER heeft een advies voor informateur Mariëtte Hamer Volgens de Sociaal Economische Raad (SER) moeten werkloze ouders ook recht krijgen op kinderopvangtoeslag. Op die manier kunnen ook deze kinderen twee dagen in de week naar de crèche. Dat zou het voor de ouders makkelijker moeten maken om aan het werk te komen. Met dit advies richt de SER zich aan informateur Mariëtte Hamer. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Goedemorgen Nederland gemist? Gemeenten hebben miljarden nodig voor woningbouw Bekijk deze video » Video: Mariëtte Hamer doet poging partijleiders bij elkaar te krijgen met duo-gesprekken Bekijk deze video » Gedeeltelijke zonsverduistering boven Nederland: "Kijk niet met blote oog" (WNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Goedemorgen Nederland: SER heeft een advies voor informateur Mariëtte Hamer

Volgens de Sociaal Economische Raad (SER) moeten werkloze ouders ook recht krijgen op kinderopvangtoeslag. Op die manier kunnen ook deze kinderen twee dagen in de week naar de crèche. Dat zou het voor de ouders makkelijker moeten maken om aan het werk te komen. Met dit advies richt de SER zich aan informateur Mariëtte Hamer.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: SER heeft een advies voor informateur Mariëtte Hamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier