Kijk live: André Hazes geeft samen met Kruidvat live EK-concert

Kijk live: André Hazes geeft samen met Kruidvat live EK-concert

Kijk om 20:00 uur live naar het EK-concert van André Hazes.

Heb jij al de oranje kriebels? Of nog helemaal niet en wil je wel in de EK-stemming komen? André Hazes geeft vandaag, op donderdag 10 juni, samen met Kruidvat de grootste warming-up van Nederland. Straks om 20:00 uur kijk je gratis live mee naar het Hazes-concert en brengt hij jou helemaal in de stemming voor het aankomende EK. De digitale deuren gaan open vanaf 19.30 uur. Bekijk de promo voor het concert in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Kijk live: <em>André Hazes</em> geeft samen met Kruidvat live EK-concert Kijk om 20:00 uur live naar het EK-concert van André Hazes. Heb jij al de oranje kriebels? Of nog helemaal niet en wil je wel in de EK-stemming komen? André Hazes geeft vandaag, op donderdag 10 juni, samen met Kruidvat de grootste warming-up van Nederland. Straks om 20:00 uur kijk je gratis live mee naar het Hazes-concert en brengt hij jou helemaal in de stemming voor het aankomende EK. De digitale deuren gaan open vanaf 19.30 uur. Bekijk de promo voor het concert in de video hieronder. Lees verder onder de video. Wij zijn OranjeAndré Hazes was maandag al te gast bij Humbertoom zijn eigen EK-single Wij zijn Oranje te promoten. Uiteraard bracht hij die live in de studio ten gehore. Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Bekijk ook André Hazes vertelt bij Humberto over moeilijke start met Sarah: "Wanneer is het goed?" Bekijk deze video » Zien: André Hazes zingt nieuwe EK-single 'Wij zijn Oranje' live bij Humberto Bekijk deze video »
Muziek :
Kijk live: André Hazes geeft samen met Kruidvat live EK-concert

Wij zijn Oranje
André Hazes was maandag al te gast bij Humbertoom zijn eigen EK-single Wij zijn Oranje te promoten. Uiteraard bracht hij die live in de studio ten gehore.

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk live: André Hazes geeft samen met Kruidvat live EK-concert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier