Laatste aflevering van Petit Chateau donderdag te zien: "Wat is een floephoes?"

Laatste aflevering van Petit Chateau donderdag te zien: "Wat is een floephoes?"

In de laatste aflevering van Petit Chateau zijn Maxime en Montana Meiland druk bezig in het huis van Henk, Marloes en hun vier kinderen. De woning is eigenlijk te klein voor nog een babykamer. Toch is er een vijfde op komst, waardoor de meiden voor de grootste uitdaging van dit eerste seizoen staan. Bekijk hieronder een fragment van de uitzending van vanavond (10 juni).

Lees verder onder de video.

Laatste aflevering van <em>Petit Chateau</em> donderdag te zien: &quot;Wat is een floephoes?&quot; In de laatste aflevering van Petit Chateau zijn Maxime en Montana Meiland druk bezig in het huis van Henk, Marloes en hun vier kinderen. De woning is eigenlijk te klein voor nog een babykamer. Toch is er een vijfde op komst, waardoor de meiden voor de grootste uitdaging van dit eerste seizoen staan. Bekijk hieronder een fragment van de uitzending van vanavond (10 juni). Lees verder onder de video. FloephoesMaxime en Montana Meiland zijn druk bezig met de aankleding van de babykamer. Tijdens het inrichten komt Montana met een verhaal over een floephoes. Hun mama heeft hen aangeleerd dat een hoeslaken voor een matras een floephoes heet. Montana kwam er later pas achter dat het een hoeslaken is. Bekijk het fragment van Petit Chateau hierboven. Je ziet de laatste aflevering vanavond om 20:30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Petit Chateau gemist? Maxime en Montana laten ouders huilen van geluk Bekijk deze video » Petit Chateau: Maxime Meiland kan spanning bijna niet meer aan Bekijk deze video »

Floephoes
Maxime en Montana Meiland zijn druk bezig met de aankleding van de babykamer. Tijdens het inrichten komt Montana met een verhaal over een floephoes. Hun mama heeft hen aangeleerd dat een hoeslaken voor een matras een floephoes heet. Montana kwam er later pas achter dat het een hoeslaken is. Bekijk het fragment van Petit Chateau hierboven.

Je ziet de laatste aflevering vanavond om 20:30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering van Petit Chateau donderdag te zien: "Wat is een floephoes?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier