Kinderen kopen een huis gemist? Leonie ter Braak in de war door de zon

Kinderen kopen een huis gemist? Leonie ter Braak in de war door de zon

In de uitzending van woensdag 9 juni zagen we twee meiden die laten weten dat ze niet op de kamer bij de jongens willen, want die stinken. In de video hieronder hebben ze geen babbeltjes want Leonie ter Braak staat letterlijk in het middelpunt. Ze krijgt de opdracht om te raden waar de zon opkomt. Ze is een beetje in war. Bekijk het fragment uit Kinderen kopen een huis in de video hieronder.

Het SBS6-programma Kinderen kopen een huis is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Kinderen kopen een huis</em> gemist? <em>Leonie ter Braak</em> in de war door de zon In de uitzending van woensdag 9 juni zagen we twee meiden die laten weten dat ze niet op de kamer bij de jongens willen, want die stinken. In de video hieronder hebben ze geen babbeltjes want Leonie ter Braak staat letterlijk in het middelpunt. Ze krijgt de opdracht om te raden waar de zon opkomt. Ze is een beetje in war. Bekijk het fragment uit Kinderen kopen een huis in de video hieronder. Het SBS6-programma Kinderen kopen een huis is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Kinderen kopen een huis: "We zoeken een laag raam voor onze blinde hond" Bekijk deze video » Kinderen hebben veel eisen in Kinderen kopen een huis: "Zes slaapkamers" Bekijk deze video »
TV :
Kinderen kopen een huis gemist? Leonie ter Braak in de war door de zon


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kinderen kopen een huis gemist? Leonie ter Braak in de war door de zon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier