Live stream Turkije - Italië (openingswedstrijd EK voetbal)

Live stream Turkije - Italië (openingswedstrijd EK voetbal)

Kijk vrijdag 11 juni vanaf 21.00 uur LIVE naar Turkije - Italië via de livestream hierboven.

Vrijdag spelen Turkije en Italië tegen elkaar in het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Turkije - Italië op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Turkije - Italië

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Turkije - Italië is vrijdag 11 juni vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Turkije - Italië</em> (openingswedstrijd EK voetbal) Kijk vrijdag 11 juni vanaf 21.00 uur LIVE naar Turkije - Italië via de livestream hierboven. Vrijdag spelen Turkije en Italië tegen elkaar in het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Turkije - Italië op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Turkije - Italië De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Turkije - Italië is vrijdag 11 juni vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Turkije - Italië (openingswedstrijd EK voetbal)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Turkije - Italië (openingswedstrijd EK voetbal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier