Vlog: Ibiza-vriendentrip van Vincent Visser met veel gekkigheid

Vlog: Ibiza-vriendentrip van Vincent Visser met veel gekkigheid

Lees meer over de beste vlogs van deze week op Gids.tv.

Ook Vincent gaat met zijn vrienden op vakantie naar Ibiza. Hier meeten ze Jade Anna en Gio ook. Ookal is dit weer een ander beelden van 'dezelfde' vakantie, deze video is meer gefilmd als vrienden weekje weg terwijl die van Jade als romantische get away is opgenomen. Bekijk hieronder de vlog van Vincent Visser waarin vooral gekkigheid gebeurd.

Vlog: Ibiza-vriendentrip van <em>Vincent Visser</em> met veel gekkigheid Lees meer over de beste vlogs van deze week op Gids.tv. Ook Vincent gaat met zijn vrienden op vakantie naar Ibiza. Hier meeten ze Jade Anna en Gio ook. Ookal is dit weer een ander beelden van 'dezelfde' vakantie, deze video is meer gefilmd als vrienden weekje weg terwijl die van Jade als romantische get away is opgenomen. Bekijk hieronder de vlog van Vincent Visser waarin vooral gekkigheid gebeurd. Bekijk ook Video: Nikkie Plessen stralend middelpunt tijdens Ibiza-teamuitje Bekijk deze video » Video: Sylvie Meis showt zongebruinde benen in Saint Tropez Bekijk deze video »
Entertainment :
Vlog: Ibiza-vriendentrip van Vincent Visser met veel gekkigheid


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vlog: Ibiza-vriendentrip van Vincent Visser met veel gekkigheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier