Video: cum laude geslaagde prinses Amalia hangt samen met vele anderen de vlag uit

Video: cum laude geslaagde prinses Amalia hangt samen met vele anderen de vlag uit

De vlag mag uit voor prinses Amalia (17) want ze is cum laude geslaagd voor haar eindexamen vwo aan het Christelijk Gymnasium Sorghvliet. Dat maakt de Rijksvoorlichtingsdienst vandaag bekend. Met vele andere studenten hangt ze de vlag uit. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: cum laude geslaagde prinses <em>Amalia</em> hangt samen met vele anderen de vlag uit De vlag mag uit voor prinses Amalia (17) want ze is cum laude geslaagd voor haar eindexamen vwo aan het Christelijk Gymnasium Sorghvliet. Dat maakt de Rijksvoorlichtingsdienst vandaag bekend. Met vele andere studenten hangt ze de vlag uit. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Amalia genietDe prinses wordt in december 18 jaar. Dan gaat ook haar koninklijke functie officieel in. Ze zei eerder: "Voor mij komt het rustig op me af, ik geniet nu eigenlijk van mijn jeugd, de vrienden om me heen, ook al is dat soms lastig door de coronacrisis." Bekijk hierboven de NOS-beelden met o.a. de foto van een geslaagde Amalia. Bekijk ook Prinses Amalia neemt tussenjaar, waar gaat de reis naartoe? (video) Bekijk deze video » Video: Is Amalia met privé-vliegtuig Koning Willem-Alexander naar Mallorca? Bekijk deze video »

Amalia geniet
De prinses wordt in december 18 jaar. Dan gaat ook haar koninklijke functie officieel in. Ze zei eerder: "Voor mij komt het rustig op me af, ik geniet nu eigenlijk van mijn jeugd, de vrienden om me heen, ook al is dat soms lastig door de coronacrisis." Bekijk hierboven de NOS-beelden met o.a. de foto van een geslaagde Amalia.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: cum laude geslaagde prinses Amalia hangt samen met vele anderen de vlag uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier