Zien: Zonsverduistering goed zichtbaar door helder weer

Zien: Zonsverduistering goed zichtbaar door helder weer

Voor museum Sterrenwacht in Utrecht was vandaag een bijzondere dag om open te gaan. De gedeeltelijke zonsverduistering was rond het middaguur goed te zien in Nederland. Er waren dan ook veel bezoekers die met eclipsbril op naar het natuurspektakel keken.

Bekijk hieronder de Telegraaf-video.

Zien: <em>Zonsverduistering</em> goed zichtbaar door helder weer Voor museum Sterrenwacht in Utrecht was vandaag een bijzondere dag om open te gaan. De gedeeltelijke zonsverduistering was rond het middaguur goed te zien in Nederland. Er waren dan ook veel bezoekers die met eclipsbril op naar het natuurspektakel keken. Bekijk hieronder de Telegraaf-video. Bekijk ook Bekijk indrukwekkende beelden van zonsverduistering in Azië en Afrika Bekijk deze video » Gedeeltelijke zonsverduistering boven Nederland: "Kijk niet met blote oog" (WNL) Bekijk deze video » Terugkijken: Gedeeltelijke zonsverduistering in Nederland Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Zonsverduistering goed zichtbaar door helder weer


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Zonsverduistering goed zichtbaar door helder weer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier