Op1 gemist? Joost Vullings over CDA: ''Er wordt ontkend dat er invloed gekocht is''

Op1 gemist? Joost Vullings over CDA: ''Er wordt ontkend dat er invloed gekocht is''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 10 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Joost Vullings over CDA: ''Er wordt ontkend dat er invloed gekocht is'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 10 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De relatie tussen Pieter Omtzigt en het CDA staat op springen volgens politiek redacteur Marieke Smits. Ook Joost Vullings laat zich in Op1 uit over de overzichten die hij heeft gelezen. ''Er wordt uiteraard ontkend dat er invloed is gekocht.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Joost Vullings over CDA: ''Er wordt ontkend dat er invloed gekocht is''

De relatie tussen Pieter Omtzigt en het CDA staat op springen volgens politiek redacteur Marieke Smits. Ook Joost Vullings laat zich in Op1 uit over de overzichten die hij heeft gelezen. ''Er wordt uiteraard ontkend dat er invloed is gekocht.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Joost Vullings over CDA: ''Er wordt ontkend dat er invloed gekocht is'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier