Op1 gemist? 1 op de 10 vrouwelijke studenten wordt verkracht

Op1 gemist? 1 op de 10 vrouwelijke studenten wordt verkracht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 10 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? 1 op de 10 vrouwelijke studenten wordt <em>verkracht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 10 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In Op1 praat D66-Kamerlid Hanneke van de Werf over de hoeveelheid verkrachtingen ten opzichte van de aangiftes. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen wel naar de politie stappen, maar vervolgens geen aangifte te doen. ''Het is voor velen te spannend. Vaak is de dader een bekende.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Op1 gemist? 1 op de 10 vrouwelijke studenten wordt verkracht

In Op1 praat D66-Kamerlid Hanneke van de Werf over de hoeveelheid verkrachtingen ten opzichte van de aangiftes. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen wel naar de politie stappen, maar vervolgens geen aangifte te doen. ''Het is voor velen te spannend. Vaak is de dader een bekende.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? 1 op de 10 vrouwelijke studenten wordt verkracht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier