Op1 gemist? Jitse Groen heeft 4 miljard omzet met Just Eat Takeaway

Op1 gemist? Jitse Groen heeft 4 miljard omzet met Just Eat Takeaway

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 10 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Jitse Groen heeft 4 miljard omzet met <em>Just Eat Takeaway</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 10 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Jitse Groen vertelt in Op1 over zijn bedrijf Just Eat Takeaway. Hij wil graag de grootste worden en heeft nu een van de grootste deal met de Verenigde Staten. ''7,3 miljard dollar, daarmee ben je na de Chinezen de grootste partij van de wereld,'' stelt Jort Kelder. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Op1 gemist? Jitse Groen heeft 4 miljard omzet met Just Eat Takeaway

Jitse Groen vertelt in Op1 over zijn bedrijf Just Eat Takeaway. Hij wil graag de grootste worden en heeft nu een van de grootste deal met de Verenigde Staten. ''7,3 miljard dollar, daarmee ben je na de Chinezen de grootste partij van de wereld,'' stelt Jort Kelder.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Jitse Groen heeft 4 miljard omzet met Just Eat Takeaway of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier