Gasten bij Op1 diep onder de indruk van mooiste Oranjestraat van Nederland in Den Haag

Gasten bij Op1 diep onder de indruk van mooiste Oranjestraat van Nederland in Den Haag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 10 juni terugkijken bij Gids.tv.

Natuurlijk hopen we allemaal dat Nederland het goed gaat doen op het EK voetbal, maar de Haagse Danny van Dijk en zijn buren maken het wel érg bont. Zij hebben hun volledige straat met de kleuren oranje en rood-wit-blauw ingepakt. Daardoor zijn ze uitgeroepen tot de mooiste Oranjestraat van Nederland. Bij Op1 zijn de andere gasten diep onder de indruk.

Gasten bij <em>Op1</em> diep onder de indruk van mooiste <em>Oranjestraat</em> van Nederland in Den Haag Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 10 juni terugkijken bij Gids.tv. Natuurlijk hopen we allemaal dat Nederland het goed gaat doen op het EK voetbal, maar de Haagse Danny van Dijk en zijn buren maken het wel érg bont. Zij hebben hun volledige straat met de kleuren oranje en rood-wit-blauw ingepakt. Daardoor zijn ze uitgeroepen tot de mooiste Oranjestraat van Nederland. Bij Op1 zijn de andere gasten diep onder de indruk. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gasten bij Op1 diep onder de indruk van mooiste Oranjestraat van Nederland in Den Haag

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gasten bij Op1 diep onder de indruk van mooiste Oranjestraat van Nederland in Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier