Zien: Wolter Kroes krijgt Jort Kelder aan het zingen met 'Viva Hollandia'

Zien: Wolter Kroes krijgt Jort Kelder aan het zingen met 'Viva Hollandia'

Nog altijd is 'Viva Hollandia' één van de bekendste hits van Wolter Kroes. Het nummer wordt voor elk eindtoernooi waar Oranje aan deelneemt weer van stal gehaald en donderdag zong Kroes het bij Op1. Het leverde hilarische beelden op, want hij kreeg zelfs Jort Kelder - heel even - aan het zingen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 10 juni terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Wolter Kroes</em> krijgt Jort Kelder aan het zingen met 'Viva Hollandia' Nog altijd is 'Viva Hollandia' één van de bekendste hits van Wolter Kroes. Het nummer wordt voor elk eindtoernooi waar Oranje aan deelneemt weer van stal gehaald en donderdag zong Kroes het bij Op1. Het leverde hilarische beelden op, want hij kreeg zelfs Jort Kelder - heel even - aan het zingen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 10 juni terugkijken bij Gids.tv. OngemakkelijkDe nogal kakkerige Jort Kelder associeer je eerder met Frédéric Chopin en Ludwig van Beethoven dan met Wolter Kroes en dat is ook precies het hilarische aan deze beelden. De normaal zo zelfverzekerde Kelder lijkt plotseling wat ongemakkelijk te worden als Kroes hem de microfoon onder de neus drukt. Schoorvoetend zingt Kelder wat woorden mee. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Wolter Kroes krijgt Jort Kelder aan het zingen met 'Viva Hollandia'

Ongemakkelijk
De nogal kakkerige Jort Kelder associeer je eerder met Frédéric Chopin en Ludwig van Beethoven dan met Wolter Kroes en dat is ook precies het hilarische aan deze beelden. De normaal zo zelfverzekerde Kelder lijkt plotseling wat ongemakkelijk te worden als Kroes hem de microfoon onder de neus drukt. Schoorvoetend zingt Kelder wat woorden mee.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Wolter Kroes krijgt Jort Kelder aan het zingen met 'Viva Hollandia' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier