NOS Studio Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: NOS Studio Europa

NOS Studio Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de EK-talkshow Studio Europa bespreken presentatoren Sjoerd van Ramshorst en Henry Schut elke avond al het EK-nieuws en bespreken ze de wedstrijden met gasten. Vanavond is de aftrap om 19:00 uur. Daarna zijn de uitzendingen om 20:25 uur (voorbeschouwing wedstrijd) en rond 23:00 uur. AnalistenIn een buitenstudio in Hilversum, mét publiek, kijken Sjoerd en Henry de wedstrijden met dagelijks twee analisten en een extra gast. Onder anderen oud-topvoetballers als Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, Marco van Basten en Pierre van Hooijdonk schuiven aan. VAROmdat tijdens het EK de VAR waarschijnlijk regelmatig onderwerp van gesprek zal zijn, heeft de NOS twee VAR-deskundigen in het programma. KNVB-scheidsrechters Allard Lindhout en Shona Shukrula geven tekst en uitleg over spelregels, interpretaties en waarom de VAR wel of niet mag ingrijpen. Moeder Frenkie de Jong bewaart al de fanmail: "Ik stuur ook wat terug" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de EK-talkshow Studio Europa bespreken presentatoren Sjoerd van Ramshorst en Henry Schut elke avond al het EK-nieuws en bespreken ze de wedstrijden met gasten. Vanavond is de aftrap om 19:00 uur. Daarna zijn de uitzendingen om 20:25 uur (voorbeschouwing wedstrijd) en rond 23:00 uur.

Analisten
In een buitenstudio in Hilversum, mét publiek, kijken Sjoerd en Henry de wedstrijden met dagelijks twee analisten en een extra gast. Onder anderen oud-topvoetballers als Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, Marco van Basten en Pierre van Hooijdonk schuiven aan.

VAR
Omdat tijdens het EK de VAR waarschijnlijk regelmatig onderwerp van gesprek zal zijn, heeft de NOS twee VAR-deskundigen in het programma. KNVB-scheidsrechters Allard Lindhout en Shona Shukrula geven tekst en uitleg over spelregels, interpretaties en waarom de VAR wel of niet mag ingrijpen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Studio Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier