Reizen Waes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: Reizen Waes Europa

Reizen Waes gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond herhaalt NPO 3 het seizoen van Reizen Waes waarin Tom Waes binnen Europa verrassende reizen maakt. Elke vrijdag rond 20:20 uur op NPO 3. Bizarre ervaringenTom Waes wil met dit seizoen laten zien dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen om je te laten verrassen. Reizen Waes Europa zit vol bizarre ervaringen en ontroerende ontmoetingen. Achtergestelde streekIn de eerste aflevering gaat Tom naar Spanje. In het westen, waar toeristen niet zo snel komen, ontdekt hij een Spanje waar de meesten van ons nauwelijks iets van weten: een leeggelopen en wat achtergestelde streek met nog ongewone gebruiken. EendenmosselenIn het Galicische plaatsje Muxía waagt hij zijn leven door samen met plaatselijke vissers in de branding langs de woeste rotskust op zoek te gaan naar eendenmosselen. En in het dorpje Piornal in Extremadura bekogelen ze tijdens de jaarlijkse processie een vreemd uitgedoste figuur met duizenden rapen. Reizen Waes: Tom Waes wordt hardhandig gevoerd met eten uit Tsjernobyl-bodem Bekijk deze video » Reizen Waes: Tom Waes ontmoet bijzondere motorbende Property Of Jesus Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond herhaalt NPO 3 het seizoen van Reizen Waes waarin Tom Waes binnen Europa verrassende reizen maakt. Elke vrijdag rond 20:20 uur op NPO 3.

Bizarre ervaringen
Tom Waes wil met dit seizoen laten zien dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen om je te laten verrassen. Reizen Waes Europa zit vol bizarre ervaringen en ontroerende ontmoetingen.

Achtergestelde streek
In de eerste aflevering gaat Tom naar Spanje. In het westen, waar toeristen niet zo snel komen, ontdekt hij een Spanje waar de meesten van ons nauwelijks iets van weten: een leeggelopen en wat achtergestelde streek met nog ongewone gebruiken.

Eendenmosselen
In het Galicische plaatsje Muxía waagt hij zijn leven door samen met plaatselijke vissers in de branding langs de woeste rotskust op zoek te gaan naar eendenmosselen. En in het dorpje Piornal in Extremadura bekogelen ze tijdens de jaarlijkse processie een vreemd uitgedoste figuur met duizenden rapen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Reizen Waes

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reizen Waes gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier