René van der Gijp heeft genoeg van discussie met Dick Advocaat: ''Ik ga naar huis''

René van der Gijp heeft genoeg van discussie met Dick Advocaat: ''Ik ga naar huis''

René van der Gijp, Hélène Hendriks, Johan Derksen en Wilfred Genee zijn vanaf 10 juni op SBS6 te zien met De Oranjezomer.

René van der Gijp en Dick Advocaat praten in De Oranjezomer over de opstelling van het Nederlandse team. Op een gegeven moment is René er klaar mee. ''Hee bedankt voor vanavond,'' lacht hij. ''Als ik elke keer gelijk krijg heb ik er niks aan.''

<em>René van der Gijp</em> heeft genoeg van discussie met <em>Dick Advocaat</em>: ''Ik ga naar huis'' René van der Gijp, Hélène Hendriks, Johan Derksen en Wilfred Genee zijn vanaf 10 juni op SBS6 te zien met De Oranjezomer. René van der Gijp en Dick Advocaat praten in De Oranjezomer over de opstelling van het Nederlandse team. Op een gegeven moment is René er klaar mee. ''Hee bedankt voor vanavond,'' lacht hij. ''Als ik elke keer gelijk krijg heb ik er niks aan.'' De Oranjezomer is van 10 juni t/m 11 juli dagelijks direct na het EK-duel van die avond om ca. 22.55 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl, met vanaf 11 juni voorafgaand van 20.00 uur tot 20.45 uur een voorbeschouwing. Vanaf 12 juli t/m 8 augustus is De Oranjezomer dagelijks tussen 21.30 uur tot 22.30 uur te zien. Direct na afloop kun je alle afleveringen van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen geeft openhartig interview in Shownieuws: "Wij vechten ruzies uit op tv" Bekijk deze video »
Entertainment :
René van der Gijp heeft genoeg van discussie met Dick Advocaat: ''Ik ga naar huis''

De Oranjezomer is van 10 juni t/m 11 juli dagelijks direct na het EK-duel van die avond om ca. 22.55 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl, met vanaf 11 juni voorafgaand van 20.00 uur tot 20.45 uur een voorbeschouwing. Vanaf 12 juli t/m 8 augustus is De Oranjezomer dagelijks tussen 21.30 uur tot 22.30 uur te zien. Direct na afloop kun je alle afleveringen van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp heeft genoeg van discussie met Dick Advocaat: ''Ik ga naar huis'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier