Zien: Davina Michelle geeft spectaculair optreden op Euromast

Zien: Davina Michelle geeft spectaculair optreden op Euromast

Het digitale Find Your Voice-concert was in maar liefst 31 landen te zien. Davina Michelle gaf gisteren vanaf de Euromast een spectaculair optreden. Het werd een show met alles erop en eraan. Een hele productie met licht, vuurwerk en een helikopter die van een afstand kon filmen.

Bekijk hieronder het optreden van Davina Michelle.

Zien: <em>Davina Michelle</em> geeft spectaculair optreden op Euromast Het digitale Find Your Voice-concert was in maar liefst 31 landen te zien. Davina Michelle gaf gisteren vanaf de Euromast een spectaculair optreden. Het werd een show met alles erop en eraan. Een hele productie met licht, vuurwerk en een helikopter die van een afstand kon filmen. Bekijk hieronder het optreden van Davina Michelle. Bekijk ook Zien: Davina Michelle zingt live haar nieuwe single Sweet Water bij Radio 538 Bekijk deze video » Video: Davina Michelle covert Good 4 U bij Radio 538 Bekijk deze video » Davina Michelle blikt terug op spectaculair optreden (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Davina Michelle geeft spectaculair optreden op Euromast


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Davina Michelle geeft spectaculair optreden op Euromast of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier