De Oranjezomer aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Oranjezomer aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Oranjezomer aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Video: René van der Gijp en Wilfred Genee blikken vooruit op talkshow De Oranjezomer Bekijk deze video » Wilfred Genee zet Dick Advocaat voor blok: ''Vertel maar, heb je al nieuwe club?'' Bekijk deze video » René van der Gijp heeft genoeg van discussie met Dick Advocaat: ''Ik ga naar huis'' Bekijk deze video » Johan Derksen pakt "miljonairtjes" Oranje aan: "Denken dat ze Onze Lieve Heer zijn" Bekijk deze video » René van der Gijp vindt hotel Oranje niks: "In Huis ter Duin komt nog eens lekker wijf langs" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Marcel van Roosmalen sloopt alles en iedereen in column Bekijk deze video » Johan Derksen vindt uitlatingen Frank de Boer over Quincy Promes "schokkend" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Dick Advocaat vult Portugal in als Europees kampioen Bekijk deze video » Het bekende trio van Veronica Inside is twee maanden lang dagelijks te zien op SBS6 met hun talkshow De Oranjezomer, tijdens het EK, de Tour de France en de Olympische Spelen. Vanaf vrijdag 11 juni zijn er ook vroege uitzendingen om 20:00 uur, voorafgaand aan de avondwedstrijd op het EK. Om 22:55 uur is de late uitzending. Na het EK gaat het programma verder om 21:30 uur. KijkWilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp geven twee maanden achtereen hun kijk op het nieuws en de actualiteit rondom de belangrijkste sportevenementen, in politiek Den Haag, op het gebied van entertainment en meer. ZeistKortom: op datgene wat Nederland deze zomer bezighoudt. Tijdens het Europees kampioenschap voetbal vormt Slot Zeist het decor. Nederlands elftalHélène Hendriks volgt het Nederlands elftal op de voet, en het VI-trio bespreekt met wisselende gasten de ontwikkelingen van het EK. Tour en SpelenNa de finale verhuist De Oranjezomer naar Droompark de Zanding in Otterlo. Op deze locatie wordt in een dagelijkse show van een uur naast bijzondere gebeurtenissen in binnen- en buitenland de laatste week van de Tour de France besproken, gevolgd door de Olympische Spelen. Johan Derksen over TOTO EK-trainingspak: "Voor TOTO draag ik alles" (video) Bekijk deze video » Hilarische promo mannen Veronica Inside: "De ene fluit is de andere fluit niet" Bekijk deze video » Video: Hélène Hendriks over voorbereiding Oranje: "Nog geen man over boord" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het bekende trio van Veronica Inside is twee maanden lang dagelijks te zien op SBS6 met hun talkshow De Oranjezomer, tijdens het EK, de Tour de France en de Olympische Spelen. Vanaf vrijdag 11 juni zijn er ook vroege uitzendingen om 20:00 uur, voorafgaand aan de avondwedstrijd op het EK. Om 22:55 uur is de late uitzending. Na het EK gaat het programma verder om 21:30 uur.

Kijk
Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp geven twee maanden achtereen hun kijk op het nieuws en de actualiteit rondom de belangrijkste sportevenementen, in politiek Den Haag, op het gebied van entertainment en meer.

Zeist
Kortom: op datgene wat Nederland deze zomer bezighoudt. Tijdens het Europees kampioenschap voetbal vormt Slot Zeist het decor.

Nederlands elftal
Hélène Hendriks volgt het Nederlands elftal op de voet, en het VI-trio bespreekt met wisselende gasten de ontwikkelingen van het EK.

Tour en Spelen
Na de finale verhuist De Oranjezomer naar Droompark de Zanding in Otterlo. Op deze locatie wordt in een dagelijkse show van een uur naast bijzondere gebeurtenissen in binnen- en buitenland de laatste week van de Tour de France besproken, gevolgd door de Olympische Spelen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Oranjezomer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier