René van der Gijp vindt hotel Oranje niks: "In Huis ter Duin komt nog eens lekker wijf langs"

René van der Gijp vindt hotel Oranje niks: "In Huis ter Duin komt nog eens lekker wijf langs"

Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van De Oranjezomer van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp is niet bepaald te spreken over het hotel waar de Oranjeselectie dit EK in verblijft. Als je daar naar buiten kijkt zie je namelijk alleen maar bomen en konijnen - en dat is nogal geestdodend, beaamt ook Hélène Hendriks. "In Huis ter Duin komt nog een keer een lekker wijf langs, dat is toch geil man!" aldus Van der Gijp.

<em>René van der Gijp</em> vindt hotel Oranje niks: &quot;In Huis ter Duin komt nog eens lekker wijf langs&quot; Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van De Oranjezomer van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp is niet bepaald te spreken over het hotel waar de Oranjeselectie dit EK in verblijft. Als je daar naar buiten kijkt zie je namelijk alleen maar bomen en konijnen - en dat is nogal geestdodend, beaamt ook Hélène Hendriks. "In Huis ter Duin komt nog een keer een lekker wijf langs, dat is toch geil man!" aldus Van der Gijp. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
René van der Gijp vindt hotel Oranje niks: "In Huis ter Duin komt nog eens lekker wijf langs"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp vindt hotel Oranje niks: "In Huis ter Duin komt nog eens lekker wijf langs" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier