De Oranjezomer gemist? Marcel van Roosmalen sloopt alles en iedereen in column

De Oranjezomer gemist? Marcel van Roosmalen sloopt alles en iedereen in column

Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van De Oranjezomer van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

Marcel van Roosmalen heeft de komende tijd zijn eigen rubriek, Buitenspel, in het programma De Oranjezomer. Van de eerste de beste gelegenheid maakte hij gretig gebruik: alles en iedereen werd gesloopt. Wilfred Genee gooit iedereen voor de bus, Johan Derksens vraatzucht wordt niet gespaard, Dick Advocaat heeft alleen maar inhoudsloze analyses en mensen die zich in Oranje kleding hullen zijn dom of hebben geen verstand van voetbal.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Marcel van Roosmalen sloopt alles en iedereen in column Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van De Oranjezomer van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. Marcel van Roosmalen heeft de komende tijd zijn eigen rubriek, Buitenspel, in het programma De Oranjezomer. Van de eerste de beste gelegenheid maakte hij gretig gebruik: alles en iedereen werd gesloopt. Wilfred Genee gooit iedereen voor de bus, Johan Derksens vraatzucht wordt niet gespaard, Dick Advocaat heeft alleen maar inhoudsloze analyses en mensen die zich in Oranje kleding hullen zijn dom of hebben geen verstand van voetbal. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
De Oranjezomer gemist? Marcel van Roosmalen sloopt alles en iedereen in column

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Marcel van Roosmalen sloopt alles en iedereen in column of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier