De Oranjezomer gemist? Marcel van Roosmalen sloopt alles en iedereen in column

De Oranjezomer gemist? Marcel van Roosmalen sloopt alles en iedereen in column

Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van De Oranjezomer van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

Marcel van Roosmalen heeft de komende tijd zijn eigen rubriek, Buitenspel, in het programma De Oranjezomer. Van de eerste de beste gelegenheid maakte hij gretig gebruik: alles en iedereen werd gesloopt. Wilfred Genee gooit iedereen voor de bus, Johan Derksens vraatzucht wordt niet gespaard, Dick Advocaat heeft alleen maar inhoudsloze analyses en mensen die zich in Oranje kleding hullen zijn dom of hebben geen verstand van voetbal.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Marcel van Roosmalen sloopt alles en iedereen in column Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van De Oranjezomer van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. Marcel van Roosmalen heeft de komende tijd zijn eigen rubriek, Buitenspel, in het programma De Oranjezomer. Van de eerste de beste gelegenheid maakte hij gretig gebruik: alles en iedereen werd gesloopt. Wilfred Genee gooit iedereen voor de bus, Johan Derksens vraatzucht wordt niet gespaard, Dick Advocaat heeft alleen maar inhoudsloze analyses en mensen die zich in Oranje kleding hullen zijn dom of hebben geen verstand van voetbal. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: René van der Gijp en Wilfred Genee blikken vooruit op talkshow De Oranjezomer Bekijk deze video » Wilfred Genee zet Dick Advocaat voor blok: ''Vertel maar, heb je al nieuwe club?'' Bekijk deze video » René van der Gijp heeft genoeg van discussie met Dick Advocaat: ''Ik ga naar huis'' Bekijk deze video » Johan Derksen pakt "miljonairtjes" Oranje aan: "Denken dat ze Onze Lieve Heer zijn" Bekijk deze video » René van der Gijp vindt hotel Oranje niks: "In Huis ter Duin komt nog eens lekker wijf langs" Bekijk deze video » Johan Derksen vindt uitlatingen Frank de Boer over Quincy Promes "schokkend" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Dick Advocaat vult Portugal in als Europees kampioen Bekijk deze video »
TV :
De Oranjezomer gemist? Marcel van Roosmalen sloopt alles en iedereen in column

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Marcel van Roosmalen sloopt alles en iedereen in column of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier