Dirk Kuyt bij Humberto: "Vrijdag begint het te borrelen bij spelers Nederlands Elftal"

Dirk Kuyt bij Humberto: "Vrijdag begint het te borrelen bij spelers Nederlands Elftal"

Wat doet een speler van het Nederlands Elftal twee of drie dagen vóór een wedstrijd? Daar weet oud Oranjespeler Dirk Kuyt natuurlijk alles van: "Je leeft heel erg naar zo'n toernooi toe. Nu zit je in de eindfase en waarschijnlijk gaan ze dan vrijdag nog de tactische training doen. Dan is de opstelling ook bekend en dan gaat het borrelen. Dat gevoel, dat is het lekkerste gevoel dat je kan hebben als voetballer."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 10 juni terugkijken bij Gids.tv.

Dirk Kuyt bij <em>Humberto</em>: &quot;Vrijdag begint het te borrelen bij spelers Nederlands Elftal&quot; Wat doet een speler van het Nederlands Elftal twee of drie dagen vóór een wedstrijd? Daar weet oud Oranjespeler Dirk Kuyt natuurlijk alles van: "Je leeft heel erg naar zo'n toernooi toe. Nu zit je in de eindfase en waarschijnlijk gaan ze dan vrijdag nog de tactische training doen. Dan is de opstelling ook bekend en dan gaat het borrelen. Dat gevoel, dat is het lekkerste gevoel dat je kan hebben als voetballer." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 10 juni terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dirk Kuyt bij Humberto: "Vrijdag begint het te borrelen bij spelers Nederlands Elftal"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dirk Kuyt bij Humberto: "Vrijdag begint het te borrelen bij spelers Nederlands Elftal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier