De Oranjezomer gemist? Dick Advocaat vult Portugal in als Europees kampioen

De Oranjezomer gemist? Dick Advocaat vult Portugal in als Europees kampioen

Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van De Oranjezomer van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

De heren analytici van De Oranjezomer mochten donderdag een voorspelling doen voor de wedstrijd Turkije - Italië, waarmee het EK begint. Er was enige verwarring over wie er nou thuis of uit speelt, maar uiteindelijk vullen ze alle vier Italië in als winnaar. En wie wordt er eigenlijk Europees kampioen? René van der Gijp zegt Frankrijk, Johan Derksen noemt Italië en Dick Advocaat en Wilfred Genee vullen Portugal in.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Dick Advocaat vult Portugal in als Europees kampioen Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van De Oranjezomer van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. De heren analytici van De Oranjezomer mochten donderdag een voorspelling doen voor de wedstrijd Turkije - Italië, waarmee het EK begint. Er was enige verwarring over wie er nou thuis of uit speelt, maar uiteindelijk vullen ze alle vier Italië in als winnaar. En wie wordt er eigenlijk Europees kampioen? René van der Gijp zegt Frankrijk, Johan Derksen noemt Italië en Dick Advocaat en Wilfred Genee vullen Portugal in. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
De Oranjezomer gemist? Dick Advocaat vult Portugal in als Europees kampioen

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Dick Advocaat vult Portugal in als Europees kampioen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier