Lang Leve de Liefde: Koen gaf 15.000 euro uit in Dior-winkel, in 10 minuten

Lang Leve de Liefde: Koen gaf 15.000 euro uit in Dior-winkel, in 10 minuten

Koen vertelt zijn date Shelly dat hij nogal van geld uitgeven houdt: "Ze noemen mij Big Money Spender. Ik heb een keertje 15.000 euro uitgegeven in tien minuten, in een Dior-winkel.

'Dikste hotel van Dubai'
Maar daar houdt het nog niet op: "Ik ben naar Dubai gegaan voor twee maanden. Elke ochtend word ik daar gelukkig wakker in het dikste hotel van Dubai. Ik heb daar ook een auto gekocht en die heb ik nog steeds niet verkocht." Echt indruk lijkt hij met deze verhalen echter niet te maken op Shelly. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Koen gaf 15.000 euro uit in Dior-winkel, in 10 minuten Koen vertelt zijn date Shelly dat hij nogal van geld uitgeven houdt: "Ze noemen mij Big Money Spender. Ik heb een keertje 15.000 euro uitgegeven in tien minuten, in een Dior-winkel. 'Dikste hotel van Dubai'Maar daar houdt het nog niet op: "Ik ben naar Dubai gegaan voor twee maanden. Elke ochtend word ik daar gelukkig wakker in het dikste hotel van Dubai. Ik heb daar ook een auto gekocht en die heb ik nog steeds niet verkocht." Echt indruk lijkt hij met deze verhalen echter niet te maken op Shelly. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lang Leve de Liefde: Koen gaf 15.000 euro uit in Dior-winkel, in 10 minuten

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Koen gaf 15.000 euro uit in Dior-winkel, in 10 minuten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier