Live stream België - Rusland (EK voetbal, groep B)

Live stream België - Rusland (EK voetbal, groep B)

Kijk zaterdag 12 juni vanaf 21.00 uur LIVE naar België - Rusland via de livestream hierboven.

Zaterdag spelen België en Rusland tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je België - Rusland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten België - Rusland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

België - Rusland is zaterdag 12 juni vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>België - Rusland</em> (EK voetbal, groep B) Kijk zaterdag 12 juni vanaf 21.00 uur LIVE naar België - Rusland via de livestream hierboven. Zaterdag spelen België en Rusland tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je België - Rusland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten België - Rusland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting België - Rusland (EK voetbal, groep B) Bekijk deze video » België - Rusland is zaterdag 12 juni vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream België - Rusland (EK voetbal, groep B)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream België - Rusland (EK voetbal, groep B) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier