Video: KNVB reageert op rel rond Snollebollekes Jumbo-reclame

Video: KNVB reageert op rel rond Snollebollekes Jumbo-reclame

Voetbalbond KNVB is niet blij met de Snollebollekes-reclame van Jumbo, omdat ze vrezen dat de kijker zou kunnen denken dat het een officiële EK-reclame betreft, wat niet zo is. Albert Heijn is namelijk de officiële partner van het kampioenschap maar die reclame lijkt een stuk minder aansprekend en populair. Zijn ze niet gewoon jaloers? Is het Oranje-gevoel exclusief eigendom van één partij? Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland met Gijs de Jong, secretaris-generaal bij de KNVB, hieronder.

Video: KNVB reageert op rel rond <em>Snollebollekes Jumbo-reclame</em> Voetbalbond KNVB is niet blij met de Snollebollekes-reclame van Jumbo, omdat ze vrezen dat de kijker zou kunnen denken dat het een officiële EK-reclame betreft, wat niet zo is. Albert Heijn is namelijk de officiële partner van het kampioenschap maar die reclame lijkt een stuk minder aansprekend en populair. Zijn ze niet gewoon jaloers? Is het Oranje-gevoel exclusief eigendom van één partij? Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland met Gijs de Jong, secretaris-generaal bij de KNVB, hieronder. Bekijk ook Video: Snollebollekes maakt EK-versie Links Rechts Bekijk deze video » Video: Gerard Joling & Jeroen van der Boom gaan voor EK-hit met Alles Op Oranje Bekijk deze video »
TV :
Video: KNVB reageert op rel rond Snollebollekes Jumbo-reclame


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: KNVB reageert op rel rond Snollebollekes Jumbo-reclame of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier