CDA-rel: Wopke Hoekstra over ophef Pieter Omtzigt (video)

CDA-rel: Wopke Hoekstra over ophef Pieter Omtzigt (video)

Net als Hugo de Jonge ontkwam ook Wopke Hoekstra niet aan een reactie op de uitgelekte memo van Pieter Omtzigt, die zich in de steek gelaten voelt door zijn partij. Hoekstra: "Ik vind het heel vervelend dat dat, in een periode waarin die evaluatie nog loopt, op straat ligt." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

CDA-rel: Wopke Hoekstra over ophef <em>Pieter Omtzigt</em> (video) Net als Hugo de Jonge ontkwam ook Wopke Hoekstra niet aan een reactie op de uitgelekte memo van Pieter Omtzigt, die zich in de steek gelaten voelt door zijn partij. Hoekstra: "Ik vind het heel vervelend dat dat, in een periode waarin die evaluatie nog loopt, op straat ligt." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? ''Memo Pieter Omtzigt eigenlijk niet voor onze ogen bedoeld'' Bekijk deze video » Op1 gemist? Joost Vullings over CDA: ''Er wordt ontkend dat er invloed gekocht is'' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op CDA-rel: Wopke Hoekstra over ophef Pieter Omtzigt (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier