Halve finale Roland Garros: Djokovic blikt vooruit op partij tegen Nadal (video)

Halve finale Roland Garros: Djokovic blikt vooruit op partij tegen Nadal (video)

Novak Djokovic speelt vrijdagmiddag in de halve finale op Roland Garros tegen Rafael Nadal, tegen wie hij tijdens de vorige editie van het Franse grandslamtoernooi roemloos ten onder ging in de finale. Wat verwacht hij van de partij? "Het is niet zoals iedere andere wedstrijd. Laten we eerlijk zijn, het is de grootste uitdaging die je kunt hebben: tegen Nadal spelen op gravel, op deze plek, waar hij zoveel succes heeft behaald."

Bekijk het fragment van de persconferentie, die Djokovic gaf na het winnen van zijn kwartfinale tegen Berrettini, hieronder

Halve finale <em>Roland Garros</em>: Djokovic blikt vooruit op partij tegen Nadal (video) Novak Djokovic speelt vrijdagmiddag in de halve finale op Roland Garros tegen Rafael Nadal, tegen wie hij tijdens de vorige editie van het Franse grandslamtoernooi roemloos ten onder ging in de finale. Wat verwacht hij van de partij? "Het is niet zoals iedere andere wedstrijd. Laten we eerlijk zijn, het is de grootste uitdaging die je kunt hebben: tegen Nadal spelen op gravel, op deze plek, waar hij zoveel succes heeft behaald." Bekijk het fragment van de persconferentie, die Djokovic gaf na het winnen van zijn kwartfinale tegen Berrettini, hieronder De halve finale Djokovic - Nadal op Roland Garros is vrijdag 11 juni na afloop van de andere halve finale tussen Zverev en Tsitsipas live te zien op Eurosport 1 en via de Eurosport Player. Die partij begint om 15:00 uur. Bekijk ook Samenvatting Novak Djokovic - Matteo Berrettini (Roland Garros) Bekijk deze video »
Tennis :
Halve finale Roland Garros: Djokovic blikt vooruit op partij tegen Nadal (video)

De halve finale Djokovic - Nadal op Roland Garros is vrijdag 11 juni na afloop van de andere halve finale tussen Zverev en Tsitsipas live te zien op Eurosport 1 en via de Eurosport Player. Die partij begint om 15:00 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Halve finale Roland Garros: Djokovic blikt vooruit op partij tegen Nadal (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier