Rondje Binnenhof: Xander van der Wulp verveelt zich door slome formatie

Rondje Binnenhof: Xander van der Wulp verveelt zich door slome formatie

De formatie is inmiddels alweer een tijdje bezig en echt schot zit er niet in de zaak. Politiek verslaggever Xander van der Wulp is er wel een beetje klaar mee: "Ik verveel me eigenlijk best wel, met die formatie inmiddels. Ook in de Tweede Kamer zitten ze zich te vervelen." Bekijk de 20e aflevering van Rondje Binnenhof hieronder.

Rondje Binnenhof: <em>Xander van der Wulp</em> verveelt zich door slome formatie De formatie is inmiddels alweer een tijdje bezig en echt schot zit er niet in de zaak. Politiek verslaggever Xander van der Wulp is er wel een beetje klaar mee: "Ik verveel me eigenlijk best wel, met die formatie inmiddels. Ook in de Tweede Kamer zitten ze zich te vervelen." Bekijk de 20e aflevering van Rondje Binnenhof hieronder. Bekijk ook Carola Schouten in tranen tijdens Fosfaatdebat: ''Het dossier doet pijn'' Bekijk deze video » Hugo de Jonge: "Ik heb allerlei ideeën over memo Pieter Omtzigt" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Rondje Binnenhof: Xander van der Wulp verveelt zich door slome formatie


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rondje Binnenhof: Xander van der Wulp verveelt zich door slome formatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier