Videoclip: Lil Kleine - Droom (ft. Lijpe)

Videoclip: Lil Kleine - Droom (ft. Lijpe)

Lil' Kleine is, terwijl hij al wekenlang op Ibiza vakantie viert, ook gewoon bezig met het maken van nieuwe muziek. Vrijdag bracht de rapper zijn nieuwe nummer Droom uit, een samenwerking met Lijpe. Het is een ode aan zijn zoontje Lío: 'Ik ben bezig met het maken van cash, nu ben ik trots op wat mijn zoon is. En voor hem echt ren ik het hardst", rapt hij.

Bekijk de videoclip van Droom hieronder

Videoclip: Lil Kleine - <em>Droom</em> (ft. Lijpe) Lil' Kleine is, terwijl hij al wekenlang op Ibiza vakantie viert, ook gewoon bezig met het maken van nieuwe muziek. Vrijdag bracht de rapper zijn nieuwe nummer Droom uit, een samenwerking met Lijpe. Het is een ode aan zijn zoontje Lío: 'Ik ben bezig met het maken van cash, nu ben ik trots op wat mijn zoon is. En voor hem echt ren ik het hardst", rapt hij. Bekijk de videoclip van Droom hieronder Bekijk ook Shownieuws: "Lil' Kleine schijnt legendarisch gierig te zijn" Bekijk deze video » Video: Lil' Kleine feest op luxueuze jacht bij Ibiza Bekijk deze video »
Muziek :
Videoclip: Lil Kleine - Droom (ft. Lijpe)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Videoclip: Lil Kleine - Droom (ft. Lijpe) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV