Vanavond op tv: het beste van tien jaar The Voice of Holland

Vanavond op tv: het beste van tien jaar The Voice of Holland

Vanavond op tv: het beste van tien jaar <em>The Voice of Holland</em> Het seizoen van The Voice Kids zit er nog maar net op, maar gelukkig hoeven de fans van The Voice het programma de komende tijd niet helemaal te missen. Vanavond zie je bij RTL4 namelijk Het Beste van 10 Jaar The Voice, met de beste Blind Auditions en de meest opvallende momenten. Het Beste van 10 jaar the Voice is op vrijdag 11 juni om 20.00 uur te zien op RTL4. Bekijk ook Martijn Krabbé in RTL Boulevard: "The Voice is de afgelopen jaren een probleemkindje" Bekijk deze video » The Voice Kids-winnares Emma reageert: "Kan het nog steeds niet geloven" Bekijk deze video » Kritiek op Martijn Krabbé na The Voice Kids-finale: "Hij heeft het verpest" Bekijk deze video »

Het seizoen van The Voice Kids zit er nog maar net op, maar gelukkig hoeven de fans van The Voice het programma de komende tijd niet helemaal te missen. Vanavond zie je bij RTL4 namelijk Het Beste van 10 Jaar The Voice, met de beste Blind Auditions en de meest opvallende momenten.

Het Beste van 10 jaar the Voice is op vrijdag 11 juni om 20.00 uur te zien op RTL4.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: het beste van tien jaar The Voice of Holland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier