Jan Boskamp over opstelling Nederlands elftal: "Beste wedstrijden waren met 5-3-2"

Jan Boskamp over opstelling Nederlands elftal: "Beste wedstrijden waren met 5-3-2"

Jan Boskamp over opstelling <em>Nederlands elftal</em>: &quot;Beste wedstrijden waren met 5-3-2&quot; Jan Boskamp geniet van het zonnige weer vanuit zijn tuin. Dat zie je in de video hierboven van Veronica Inside. Gelukkig heeft hij ook nog tijd om een opstelling voor het Nederlands efltal te bedenken. Het Nederlands elftal speelt zondag de eerste wedstrijd in het Europees Kampioenschap tegen Oekraïne. "De beste wedstrijden heeft Oranje gespeeld met 5-3-2, maar het hangt er ook vanaf hoe de spelers zich voelen." Bekijk de video van Veronica Inside hierboven. Meer zien? Bekijk alles van het EK voetbal 2021 op Gids.tv. Bekijk ook Video: Via deze route bereikt Oranje de finale van het EK 2021 Bekijk deze video » Op1 gemist? Dit zijn de mooiste Oranje herinneringen door de jaren heen Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jan Boskamp geniet van het zonnige weer vanuit zijn tuin. Dat zie je in de video hierboven van Veronica Inside. Gelukkig heeft hij ook nog tijd om een opstelling voor het Nederlands efltal te bedenken. Het Nederlands elftal speelt zondag de eerste wedstrijd in het Europees Kampioenschap tegen Oekraïne. "De beste wedstrijden heeft Oranje gespeeld met 5-3-2, maar het hangt er ook vanaf hoe de spelers zich voelen."

Bekijk de video van Veronica Inside hierboven. Meer zien? Bekijk alles van het EK voetbal 2021 op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Boskamp over opstelling Nederlands elftal: "Beste wedstrijden waren met 5-3-2" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier