Video: olifanten in dierentuin in India getest op corona na overlijden leeuwin

Video: olifanten in dierentuin in India getest op corona na overlijden leeuwin

Video: <em>olifanten</em> in dierentuin in India getest op corona na overlijden leeuwin Een dierentuin in India test hun olifanten op het coronavirus nadat een 9-jarige leeuwin stierf aan het virus in een andere dierentuin in Chennai. Op deze manier proberen de verzorgers zo goed mogelijk een vinger aan de pols te houden. In een zoo in Hyderabad, een staat in het zuiden van India, hebben acht Perzische leeuwen vorige maand al het coronavirus opgelopen. Bekijk de video van Now This hierboven. Bekijk ook Nederland denkt aan festival om einde corona te vieren: "Ronnie Flex en Maan zullen optreden" (WNL) Bekijk deze video » Viroloog Ab Osterhaus in Op1 over de gevaren van de Indiase corona-variant Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: olifanten in dierentuin in India getest op corona na overlijden leeuwin

Een dierentuin in India test hun olifanten op het coronavirus nadat een 9-jarige leeuwin stierf aan het virus in een andere dierentuin in Chennai. Op deze manier proberen de verzorgers zo goed mogelijk een vinger aan de pols te houden. In een zoo in Hyderabad, een staat in het zuiden van India, hebben acht Perzische leeuwen vorige maand al het coronavirus opgelopen.

Bekijk de video van Now This hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: olifanten in dierentuin in India getest op corona na overlijden leeuwin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier