Petit Chateau gemist? Familie in tranen door complete make-over bovenverdieping

Petit Chateau gemist? Familie in tranen door complete make-over bovenverdieping

<em>Petit Chateau</em> gemist? Familie in tranen door complete make-over bovenverdieping Donderdagavond was de laatste aflevering van dit seizoen van Petit Chateau waarin Maxime en Montana Meiland niet één babykamer, maar een hele bovenverdieping aanpakten. "Ik hoop dat ze helemaal uit hun panty gaan." Nou, dat gebeurde ook. De familie was tot tranen toe geroerd. Bekijk de video van Petit Chateau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Petit Chateau: Maxime Meiland legt de zwangerschapsbal aan Montana uit Bekijk deze video » Laatste aflevering van Petit Chateau donderdag te zien: "Wat is een floephoes?" Bekijk deze video »
TV :
Petit Chateau gemist? Familie in tranen door complete make-over bovenverdieping

Donderdagavond was de laatste aflevering van dit seizoen van Petit Chateau waarin Maxime en Montana Meiland niet één babykamer, maar een hele bovenverdieping aanpakten. "Ik hoop dat ze helemaal uit hun panty gaan." Nou, dat gebeurde ook. De familie was tot tranen toe geroerd.

Bekijk de video van Petit Chateau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Petit Chateau gemist? Familie in tranen door complete make-over bovenverdieping of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier