Ajouad en de Top 600: is wijkagent Steven is op non-actief gezet vanwege documentaire?

Ajouad en de Top 600: is wijkagent Steven is op non-actief gezet vanwege documentaire?

<em>Ajouad en de Top 600</em>: is wijkagent Steven is op non-actief gezet vanwege <em>documentaire</em>? Wijkagent Steven de Groot is op non-actief gesteld. Ajouad spreekt met zijn voormalig belangenbehartiger en met de ex- lachgaskoning Deniz, die een handtekeningenactie is gestart om Steven terug te krijgen. Op deze manier probeert Ajouad erachter te komen wat er precies is gebeurd. Heeft het te maken met de documentaire die eerder door Ajouad is gemaakt? In Ajouad en de Top 600 neemt Ajouad El Miloudi je opnieuw mee in de harde wereld van de Top 600, waarin deze jongeren tegen wil en dank verzeild raken. Bekijk de video van Ajouad en de Top 600 hierboven. Bekijk ook #Ajouad: jongeren vertellen wat het betekent om Joods te zijn Bekijk deze video » Ajouad en de Top 600: dit is waarom een strengere aanpak bij probleemjongeren werkt Bekijk deze video » Ajouad en de Top 600: Sven gooit zijn leven om in een jaar tijd Bekijk deze video »
TV :
Ajouad en de Top 600: is wijkagent Steven is op non-actief gezet vanwege documentaire?

Wijkagent Steven de Groot is op non-actief gesteld. Ajouad spreekt met zijn voormalig belangenbehartiger en met de ex- lachgaskoning Deniz, die een handtekeningenactie is gestart om Steven terug te krijgen. Op deze manier probeert Ajouad erachter te komen wat er precies is gebeurd. Heeft het te maken met de documentaire die eerder door Ajouad is gemaakt? In Ajouad en de Top 600 neemt Ajouad El Miloudi je opnieuw mee in de harde wereld van de Top 600, waarin deze jongeren tegen wil en dank verzeild raken.

Bekijk de video van Ajouad en de Top 600 hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajouad en de Top 600: is wijkagent Steven is op non-actief gezet vanwege documentaire? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier