Video: is er in Nederland al wel sprake van het échte oranjegevoel?

Video: is er in Nederland al wel sprake van het échte oranjegevoel?

Video: is er in Nederland al wel sprake van het échte <em>oranjegevoel</em>? Vrijdagavond start het EK voetbal, maar van oranjekoorts is nog weinig sprake. Sporteconoom Willem de Boer legt uit hoe dit komt. Wie er wel klaar voor zijn, dat zijn supermarktketens en artiesten. Veel op televisie is al weken oranje. Des te gekker dat het oranjegevoel nog niet echt leeft, zou je denken. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Theo Janssen geeft advies aan Oranjezomer-presentatoren: "Hou elkaar heel"(Veronica Inside) Bekijk deze video » Gasten bij Op1 diep onder de indruk van mooiste Oranjestraat van Nederland in Den Haag Bekijk deze video » Jan Boskamp over opstelling Nederlands elftal: "Beste wedstrijden waren met 5-3-2" Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: is er in Nederland al wel sprake van het échte oranjegevoel?

Vrijdagavond start het EK voetbal, maar van oranjekoorts is nog weinig sprake. Sporteconoom Willem de Boer legt uit hoe dit komt. Wie er wel klaar voor zijn, dat zijn supermarktketens en artiesten. Veel op televisie is al weken oranje. Des te gekker dat het oranjegevoel nog niet echt leeft, zou je denken.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: is er in Nederland al wel sprake van het échte oranjegevoel? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier