Trailer: Virgin River, Seizoen 3 is vanaf 9 juli te zien op Netflix

Trailer: Virgin River, Seizoen 3 is vanaf 9 juli te zien op Netflix

Trailer: <em>Virgin River</em>, Seizoen 3 is vanaf 9 juli te zien op Netflix Mel Monroe en haar dierbaren zijn terug in het nieuwe seizoen van Virgin River en worden geconfronteerd met allerlei soorten problemen: dood, brand, voogdij, scheidingen en meer. In de hoofdrollen: Alexandra Brekenridge, Martin Henderson en Tim Matheson. Het derde seizoen van Virgin River is vanaf 9 juli te zien op Netflix. Bekijk de trailer van Virgin River hierboven. Bekijk ook Zien: Martien Meiland geeft samenvatting van Netflix-hit Lupin Bekijk deze video » Fatima Moreira de Melo enthousiast over Lupin: ''Het is intelligent en cute'' Bekijk deze video » Film The Water Man vanaf 9 juli te zien op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Serie :
Trailer: Virgin River, Seizoen 3 is vanaf 9 juli te zien op Netflix

Mel Monroe en haar dierbaren zijn terug in het nieuwe seizoen van Virgin River en worden geconfronteerd met allerlei soorten problemen: dood, brand, voogdij, scheidingen en meer. In de hoofdrollen: Alexandra Brekenridge, Martin Henderson en Tim Matheson. Het derde seizoen van Virgin River is vanaf 9 juli te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van Virgin River hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Virgin River, Seizoen 3 is vanaf 9 juli te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV