Samenvatting EK Hockey: ook Nederlandse hockeysters staan in de finale

Samenvatting EK Hockey: ook Nederlandse hockeysters staan in de finale

Na de mannen hebben ook de Nederlandse hockeyvrouwen zich geplaatst voor de EK-finale. En net als de mannen versloegen ook de vrouwen in de halve finale België.

<em>Samenvatting EK Hockey:</em> ook Nederlandse hockeysters staan in de finale Na de mannen hebben ook de Nederlandse hockeyvrouwen zich geplaatst voor de EK-finale. En net als de mannen versloegen ook de vrouwen in de halve finale België. Oranje kwam via Matla en Albers snel op 2-0, maar na rust kwam de ploeg behoorlijk in de verdrukking. België kwam terug tot 2-1, maar een benutte strafcorner van Caia van Maasakker bracht de marge weer op twee. Bekijk de video van NOS Sport hierboven. Bekijk ook Samenvatting EK hockey: Nederlandse hockeydames verpletteren Schotland met 10-0 Bekijk deze video » Samenvatting EK hockey: Nederlandse hockeymannen spelen thriller tegen België Bekijk deze video »
Hockey :
Samenvatting EK Hockey: ook Nederlandse hockeysters staan in de finale

Oranje kwam via Matla en Albers snel op 2-0, maar na rust kwam de ploeg behoorlijk in de verdrukking. België kwam terug tot 2-1, maar een benutte strafcorner van Caia van Maasakker bracht de marge weer op twee.

Bekijk de video van NOS Sport hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting EK Hockey: ook Nederlandse hockeysters staan in de finale of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier