Zien: oud-manager Jan van Doorn kwaad op Henny Huisman: "Gun een ander ook iets!"

Zien: oud-manager Jan van Doorn kwaad op Henny Huisman: "Gun een ander ook iets!"

Jan van Doorn is de oud-manager van Henny Huisman. Momenteel heeft hij geen goed woord over voor de presentator en veel artiesten uit het vak overigens ook niet.

Zien: oud-manager <em>Jan van Doorn</em> kwaad op <em>Henny Huisman</em>: &quot;Gun een ander ook iets!&quot; Jan van Doorn is de oud-manager van Henny Huisman. Momenteel heeft hij geen goed woord over voor de presentator en veel artiesten uit het vak overigens ook niet. JaloersHenny Huisman heeft onlangs een biografie uitgebracht waarin hij, op zijn zachtst gezegd, zijn collega's door het slijk haalt. Volgens Jan van Doorn is Huisman gewoon jaloers: "Je gooit iedereen voor de bus en zelf wil je niet voor de waarheid uitkomen." Daarbij heeft hij nog één advies voor Huisman: "Gun een ander ook iets!" Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: oud-manager Jan van Doorn kwaad op Henny Huisman: "Gun een ander ook iets!"

Jaloers
Henny Huisman heeft onlangs een biografie uitgebracht waarin hij, op zijn zachtst gezegd, zijn collega's door het slijk haalt. Volgens Jan van Doorn is Huisman gewoon jaloers: "Je gooit iedereen voor de bus en zelf wil je niet voor de waarheid uitkomen." Daarbij heeft hij nog één advies voor Huisman: "Gun een ander ook iets!"

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: oud-manager Jan van Doorn kwaad op Henny Huisman: "Gun een ander ook iets!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier