Gerard Joling en Jeroen van der Boom in RTL Boulevard over EK-nummer Alles Is Oranje

Gerard Joling en Jeroen van der Boom in RTL Boulevard over EK-nummer Alles Is Oranje

Ongeveer heel muziekmakend Nederland moet en zal een EK-nummer uitbrengen. Ook Gerard Joling en Jeroen van der Boom konden niet achterblijven. Opvallend is wel dat ze voor het eerst als duo een nummer uitbrengen. Het nummer 'Alles Is Oranje' is nog net op de valreep uitgekomen, maar Gerard en Jeroen hebben het nummer afgelopen week ook pas bedacht: "We hebben er eigenlijk helemaal niet over nagedacht."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Gerard Joling en Jeroen van der Boom in <em>RTL Boulevard</em> over EK-nummer <em>Alles Is Oranje</em> Ongeveer heel muziekmakend Nederland moet en zal een EK-nummer uitbrengen. Ook Gerard Joling en Jeroen van der Boom konden niet achterblijven. Opvallend is wel dat ze voor het eerst als duo een nummer uitbrengen. Het nummer 'Alles Is Oranje' is nog net op de valreep uitgekomen, maar Gerard en Jeroen hebben het nummer afgelopen week ook pas bedacht: "We hebben er eigenlijk helemaal niet over nagedacht." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Alle fragmenten uit deze uitzending RTL Boulevard: prinses Amalia ziet af van 1,6 miljoen door handgeschreven brief aan Rutte Bekijk deze video » Video: prinses Beatrix verblijft momenteel in ziekenhuis na operatie Bekijk deze video » Video: John Williams maakt nieuw programma over EK: "Ik wil die gekte horen" Bekijk deze video » Zien: oud-manager Jan van Doorn kwaad op Henny Huisman: "Gun een ander ook iets!" Bekijk deze video » Video: politiek Den Haag niet te spreken over bitterballen van Wolter kroes Bekijk deze video »
TV :
Gerard Joling en Jeroen van der Boom in RTL Boulevard over EK-nummer Alles Is Oranje


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling en Jeroen van der Boom in RTL Boulevard over EK-nummer Alles Is Oranje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier