Video: Julius Jaspers met levensles voor de man: "Leer koken, een kokende man is sexy later"

Video: Julius Jaspers met levensles voor de man: "Leer koken, een kokende man is sexy later"

Het is er momenteel wel weer voor om de barbecue uit de kast te halen. Chefkok Julius Jaspers helpt je een handje met zijn nieuwe nieuwe boek over de kookplaat voor buiten. Maxim Hartman zocht hem op en samen braden ze wat spiesjes. Daarbij geeft de chef niet alleen wat lesjes voor de barbecue, maar ook een wijze levensles voor de mannen: "Leer koken, want een kokende man is sexy later."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>Julius Jaspers</em> met levensles voor de man: &quot;Leer koken, een kokende man is sexy later&quot; Het is er momenteel wel weer voor om de barbecue uit de kast te halen. Chefkok Julius Jaspers helpt je een handje met zijn nieuwe nieuwe boek over de kookplaat voor buiten. Maxim Hartman zocht hem op en samen braden ze wat spiesjes. Daarbij geeft de chef niet alleen wat lesjes voor de barbecue, maar ook een wijze levensles voor de mannen: "Leer koken, want een kokende man is sexy later." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Alle fragmenten uit deze uitzending RTL Boulevard: prinses Amalia ziet af van 1,6 miljoen door handgeschreven brief aan Rutte Bekijk deze video » Video: prinses Beatrix verblijft momenteel in ziekenhuis na operatie Bekijk deze video » Video: John Williams maakt nieuw programma over EK: "Ik wil die gekte horen" Bekijk deze video » Zien: oud-manager Jan van Doorn kwaad op Henny Huisman: "Gun een ander ook iets!" Bekijk deze video » Video: politiek Den Haag niet te spreken over bitterballen van Wolter kroes Bekijk deze video » Gerard Joling en Jeroen van der Boom in RTL Boulevard over EK-nummer Alles Is Oranje Bekijk deze video » RTL Boulevard: laatste aflevering The Kardashians uitgezonden maar de familie gaat door Bekijk deze video »
TV :
Video: Julius Jaspers met levensles voor de man: "Leer koken, een kokende man is sexy later"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Julius Jaspers met levensles voor de man: "Leer koken, een kokende man is sexy later" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier