Johan Derksen in De Oranjezomer over stoppen De Vooravond: "Die gozer kan niet presenteren"

Johan Derksen in De Oranjezomer over stoppen De Vooravond: "Die gozer kan niet presenteren"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>De Oranjezomer</em> over stoppen <em>De Vooravond</em>: &quot;Die gozer kan niet presenteren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv. De dagelijkse talkshow De Vooravond moet noodgedwongen stoppen. Johan Derksen heeft er niet zoveel problemen mee dat de show van de buis wordt gehaald: "Dat meisje dat gaat nog, maar die gozer kan niet presenteren." Daarbij is hij sowieso niet zo'n fan van de Nederlandse talkshows: "Iedereen die krijgt tegenwoordig een talkshow." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De dagelijkse talkshow De Vooravond moet noodgedwongen stoppen. Johan Derksen heeft er niet zoveel problemen mee dat de show van de buis wordt gehaald: "Dat meisje dat gaat nog, maar die gozer kan niet presenteren." Daarbij is hij sowieso niet zo'n fan van de Nederlandse talkshows: "Iedereen die krijgt tegenwoordig een talkshow."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in De Oranjezomer over stoppen De Vooravond: "Die gozer kan niet presenteren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier