Johan Derksen in De Oranjezomer over 1,6 miljoen Amalia: "Koningshuis heeft wat goed te maken"

Johan Derksen in De Oranjezomer over 1,6 miljoen Amalia: "Koningshuis heeft wat goed te maken"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>De Oranjezomer</em> over 1,6 miljoen <em>Amalia</em>: &quot;Koningshuis heeft wat goed te maken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv. Vandaag werd bekend dat prinses Amalia haar 1,6 miljoen niet gaat aannemen. Johan Derksen is van mening dat het koningshuis wat goed te maken heeft: "Dat koningshuis heeft wat goed te maken. Dat arme meisje moet nu die 1,5 miljoen inleveren." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vandaag werd bekend dat prinses Amalia haar 1,6 miljoen niet gaat aannemen. Johan Derksen is van mening dat het koningshuis wat goed te maken heeft: "Dat koningshuis heeft wat goed te maken. Dat arme meisje moet nu die 1,5 miljoen inleveren."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in De Oranjezomer over 1,6 miljoen Amalia: "Koningshuis heeft wat goed te maken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier