Humberto: geïrriteerde Youp van 't Hek en Mona Keijzer in discussie over Sywert van Lienden

Humberto: geïrriteerde Youp van 't Hek en Mona Keijzer in discussie over Sywert van Lienden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 11 juni terugkijken bij Gids.tv.

Met het CDA gaat het de afgelopen tijd niet erg voortvarend. Met de gelekte memo van Pieter Omtzigt en nu ook de zaak van Sywert van Lienden komt er veel druk te liggen op de partij. Youp van 't Hek kijkt met verbazing toe.

<em>Humberto</em>: geïrriteerde <em>Youp van 't Hek</em> en Mona Keijzer in discussie over Sywert van Lienden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 11 juni terugkijken bij Gids.tv. Met het CDA gaat het de afgelopen tijd niet erg voortvarend. Met de gelekte memo van Pieter Omtzigt en nu ook de zaak van Sywert van Lienden komt er veel druk te liggen op de partij. Youp van 't Hek kijkt met verbazing toe. OprottenOf het CDA iets te maken heeft met de zaak van Sywert van Lienden moet nog blijken na intern onderzoek, maar Youp van 't Hek heeft het een beetje gehad met die onderzoeken: "Die lul heeft 28 miljoen los weten te peuteren. Ongebrijpelijk dat niet die partij zegt: optyfen, oprotten!" Mona Keijzer relativeert die gedachtes: "Je zult hier goed moeten kijken, wat is hier gebeurd?" Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: geïrriteerde Youp van 't Hek en Mona Keijzer in discussie over Sywert van Lienden

Oprotten
Of het CDA iets te maken heeft met de zaak van Sywert van Lienden moet nog blijken na intern onderzoek, maar Youp van 't Hek heeft het een beetje gehad met die onderzoeken: "Die lul heeft 28 miljoen los weten te peuteren. Ongebrijpelijk dat niet die partij zegt: optyfen, oprotten!" Mona Keijzer relativeert die gedachtes: "Je zult hier goed moeten kijken, wat is hier gebeurd?"

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto: geïrriteerde Youp van 't Hek en Mona Keijzer in discussie over Sywert van Lienden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier