Hart van Nederland: politie deelt beelden van autobranden Harlingen

Hart van Nederland: politie deelt beelden van autobranden Harlingen

In de afgelopen jaren zijn er al zo'n zestig schuren en auto's in vlammen opgegaan in Harlingen. De politie geeft nu beelden vrij om erachter te komen wie de pyromaan is die achter deze brandstichtingen zit.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: politie deelt beelden van autobranden <em>Harlingen</em> In de afgelopen jaren zijn er al zo'n zestig schuren en auto's in vlammen opgegaan in Harlingen. De politie geeft nu beelden vrij om erachter te komen wie de pyromaan is die achter deze brandstichtingen zit. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: grote brand bij schrootverwerker Den Bosch, veel rook Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Gezin uit Nijmegen ontsnapt aan vuurzee: "Je stikt bijna" Bekijk deze video » Video: zonnepanelen zorgen voor grote brand in vrijstaand huis Gassel Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: politie deelt beelden van autobranden Harlingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier